Misschien iets te voorbarig, maar na een zware Coronaperiode willen veel mensen er deze zomer toch op uit. De zomervakantie staat voor de deur en veel mensen willen toch met hun partner of de kids vakantie vieren. Misschien is dit verlangen wel groter dan normaal na de roerige tijd van afgelopen maanden. Langzaam mogen we massaal weer steeds meer. Zo is de horeca weer open vanaf 1 juni en kunnen we ons weer heerlijk verlekkeren aan hapjes & drankjes. Zoals het er nu uitziet kunnen we in september weer lekker op vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Vakantiestress is een veel voorkomend fenomeen en dat is nu júist net wat je niet wilt als je er tussen uit gaat. Lekker comfyen in een badjas helpt tegen stress.

Zorg dat je praktische zaken op orde hebt

Het is een cliché, maar toch is het belangrijk om je checklist goed na te lopen als het om praktische zaken gaat. Vergeet bijvoorbeeld niet al je bankpassen, je creditcard (indien nodig) en je paspoort of id-kaart. En als je onder je parasol graag een spelletje wilt spelen vergeet dan je I-pad niet. Ook is het belangrijk om alle opladers van je apparatuur niet te vergeten. Als je na een lange dag bruinbakken je gaat klaarmaken voor het diner wil je natuurlijk op en top aan tafel schuiven. Vergeet dus ook je haarfohn of krultang niet, dat is niet heel makkelijk in alle landen verkrijgbaar. Maak voor jezelf een lijstje en loop in gedachte jouw dagelijkse rituelen na. Dan ben je er in ieder geval zeker van dat je alles in je koffer stopt wat je dagelijks nodig hebt!

Vergeet je ultiem zachte badhanddoek & badjas niet!

Op vakantie is alles anders. Dan let je niet op het uitgeven van een euro meer of minder, je bent immers op vakantie. Hier heb je het hele jaar hard voor gewerkt. Laat je dus heerlijk masseren in een spa, neem de duikles waar je het al jaren over hebt of koop dat chique jurkje. Comfort maakt jouw vakantie nog aangenamer. Zorg dus dat je tijdens je vakantie omringd bent in één en al welbehagen. Breng een lekker ruim, zacht badlaken mee. Hier kun je je na een frisse duik heerlijk in wikkelen. Als je na het ontwaken lekker even buiten een kopje koffie drinkt is het heerlijk om een comfortabele heren- of dames badjas om je heen te slaan. Er zijn online ook dunne, katoenen heren badjassen verkrijgbaar (uiteraard ook voor dames). Deze nemen niet veel ruimte in beslag in je koffer en dragen lekker luchtig.

Met deze tips wordt jouw vakantie onvergetelijk. ENJOY!

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *