Bij een single reis boek je de reis alleen, maar ga je wel met een groep mensen op vakantie. Het mooie van het boeken van een single reis is dat je nieuwe mensen leert kennen waarvan het grootste deel ook alleen reist! Hierdoor vind je altijd wel iemand die bij jou past. Samen met de groep onderneem je gezellige en spannende activiteiten die je anders nooit snel alleen zal ondernemen! Een single reis kun je boeken bij Simi Reizen. Je hebt dan keuze uit diverse bestemmingen en je reist vrijwel altijd met jongeren tussen de 18 en 32 jaar.

Waarom meegaan met een single reis?

Voor het eerst alleen op reis gaan kan best spannend zijn, maar toch is meegaan met een single reis heel populair. Hier zijn een aantal redenen waarom:

– Bij een single reis ben je niet afhankelijk van anderen

Dat gevoel ken je vast wel. Wekenlang een vakantie plannen met vrienden zodat het vervolgens helemaal niet door gaat. Gelukkig ben je bij het boeken van een single reis alleen afhankelijk van jezelf. Je stelt je eigen budget op, kan gaan wanneer jij wilt en naar jouw ideale locatie!

– Je leert nieuwe mensen kennen

Het mooiste aan het boeken van een single reis is natuurlijk het leren kennen van nieuwe mensen, die net zo enthousiast zijn als jij! Zo hebben jullie ook al één ding gemeen, namelijk dat jullie dol zijn op reizen! Je moet ook altijd onthouden dat de andere single reizigers het net zo spannend vinden als jij. Ook al gaan ze vaker mee met een single reis. Alleen op vakantie gaan blijft een beetje spannend, maar vrijwel iedereen komt met een toffe ervaring en mooie herinneringen terug! Wie weet spreek je in Nederland nog eens een keer af met de single reizigers, of vonden jullie het zo leuk dat er zelfs nog een vakantie op de planning staat!

– Je reist samen met leeftijdsgenoten

Bij Simi Reizen is ervoor gekozen om reizen in een groepsverband met leeftijdsgenoten te ondernemen. Zo reis je met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar. Zo zit er vrijwel altijd een leeftijdsgenootje bij.

– Er is al een programma voor je opgesteld

Als je dan met jouw vriendengroep eenmaal hebt uitgekozen waar jullie heen gaan, dan is het ook altijd moeilijk om een planning te maken, want iedereen wilt andere dingen zien. Bij een single reis is er al een programma opgesteld, zodat jij weet wat je te wachten staat. De andere reizigers weten dit programma ook en eventuele plannen om samen nog een extra activiteit bij te boeken is bijna altijd wel mogelijk!

– Er is altijd wel een reis die bij jou past

Single reizen zijn er in alle soorten en maten en zo is er altijd wel een reis die aansluit op jouw wensen. Zo kun je kiezen uit wandelreizen, uitgaans- of heerlijke strandvakanties. Er zijn nog veel meer soorten reizen, waarvan er ongetwijfeld een bij zit die jou aanspreekt. Het leuke bij het boeken van bijvoorbeeld een wandel single reis is dat iedereen enthousiast is over het beleven van een avontuur en het niet erg vindt om een keertje vroeg op te staan. Zo vinden single reizigers bij uitgaansvakanties het juist om het laat te maken en cocktails te drinken in een bar om er vervolgens een knalfeest van te maken!

Wat kan ik me bij een single reis voorstellen?

Bij een single reis hoef je echt niet te denken aan dat het begin van de reis ongemakkelijk is. Vaak spreek je voor de reis al af met de groep waarmee je op reis gaat om alvast ergens in Nederland kennis te maken. Zo vind je ook snel een klik met je reisgenoten en kan de voorpret van de reis al snel beginnen.

Door de hectiek van naar het vliegveld gaan en het enthousiasme van de reizigers is het vrijwel nooit ongemakkelijk of saai. Elke reiziger is enthousiast om op reis te gaan en reikt ook snel uit naar andere reizigers! Daarom is het ook zeker een aanrader om na het boeken van je single reis alvast een keer kennis te maken met je reisgroep! Zo sta je, betreft het maken van voorbereidingen op de reis, niet alleen en kun je alvast een beetje afstemmen wat iedereen meeneemt.

Naar welke bestemmingen kan ik afreizen met een single reis?

Er zijn oneindig veel reismogelijkheden als het gaat om het boeken van een single reis. Zo kun je ervoor kiezen om in Europa op vakantie te gaan, maar je kunt ook naar verre bestemmingen op vakantie. Populaire bestemmingen voor een single reis zijn bijvoorbeeld Thailand, Indonesië, Amerika, Marokko, Costa Rica en Cuba! In Europa kun je naar andere populaire bestemmingen zoals Griekenland, Kroatië, Italië en nog veel meer!

Wanneer kan ik een vakantie boeken?

Zodra je weet waar je naartoe wilt en een budget hebt opgesteld, kun je kijken naar de verschillende mogelijkheden voor het boeken van een reis. Elk programma is anders dus het is belangrijk dat je weet waar je aan toe bent.

Als je je goed ingelezen hebt over de verschillende reizen, kun je in principe boeken wanneer je wilt. Je bent namelijk niet afhankelijk van anderen en er zijn vrijwel altijd beschikbare data voor jouw specifieke vakantie.

Soms kan het kiezen van een reis best lastig zijn. Er zijn immers zoveel reizen die allemaal net iets anders zijn. Lees dan vooral de programma’s goed door en bespreek het desnoods met vrienden of familie. Het kiezen van de reis moet immers wel leuk zijn!

Mee op een single reis

Als je alles dan eenmaal geboekt hebt, kan je reis dan echt beginnen. Grote kans is dat je al kennis hebt gemaakt met je reisgenoten en dat het enige wat je te wachten staat, heel veel plezier is. Voor iedereen is het spannend om mee te gaan met een single reis! Maar er is maar één manier om erachter te komen of een single reis wat voor jou is… en dat is om het gewoon een keer te proberen!

 

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *