Ben je van plan om binnenkort je badkamer onder handen te nemen? Of zit je al in een badkamer verbouwing en ben je op zoek naar wat tips? Het is eenmaal niet zo makkelijk om je badkamer te verbouwen. Vaak heb je hier specialisten voor nodig. Een badkamerverbouwing hoeft in principe niet zo heel veel geld te kosten maar hoe verbouw je dan zo goedkoop mogelijk? 

Tegels 

Vaak worden speciale tegels gekozen voor een nieuwe badkamer. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten tegels en dus ook materialen. Eerlijk gezegd kan je het zelf zo gek maken als je wilt. Maar wanneer je een wat kleiner budget hebt of in ieder geval wat wilt besparen is het zeker een aanrader om naar tegel aanbiedingen te kijken. Bij ontzettend veel bouw winkels zijn vaak tegels in de aanbieding. Meestal is het wel leuk om tegels te pakken met een bepaalde print maar vaak vallen deze duur uit. Doordat je gewoon een kale tegel pakt ben je meestal een stuk goedkoper uit en daarnaast oogt het vaak erg strak en modern.  

Verlichting 

Daarnaast kan je de badkamer ook heel anders laten ogen door alleen al de verlichting aan te passen. Ga daarom ook naar andere lampen kijken en zoek iets wat bij jou past! Wanneer je namelijk geen natuurlijk licht binnen krijgt in je badkamer is het echt aan te raden om een goede verlichting te hebben. Hierdoor oogt de badkamer namelijk een stuk groter. 

Jaloezieën 

Wanneer je wel natuurlijk licht binnen krijgt in je badkamer is het een leuk idee om een jaloezie te plaatsen. De badkamer raambekleding  ziet er erg strak en modern uit en in verhouding met een verbouwing kost het eigenlijk niet zo veel. Daarnaast kan je zelf bepalen hoeveel natuurlijk lichtinval je wilt hebben in je badkamer en dus bepaal je eigenlijk zelf de sfeer van de ruimte. Vaak kan je jaloezieen op maat laten maken waardoor ze perfect in jouw ruimte passen! 

Zelf klussen 

Hierboven zijn allemaal ideeën opgenomen die weinig geld kosten maar relatief veel verandering aanbrengen in de ruimte. Wanneer je nog meer geld wilt besparen kan je het beste zelf klussen. Hierdoor hoef je geen arbeidskosten te betalen en dit kan enorm veel geld schelen! 

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *