Volg je een vliegtuig met Vliegtuigradar24, dan weet je precies waar een vliegtuig zich bevindt en wanneer het aankomt. Je staat er niet zo bij stil, maar in het luchtruim boven Nederland vliegen dagelijks heel veel vliegtuigen. De vliegtuigen die in Nederland opstijgen en landen, komen en gaan de meestal naar Schiphol. Jaarlijks bezoeken zo’n 63,5 miljoen passagiers deze luchthaven. Deze passagiers komen overal ter wereld vandaan. Daarnaast zijn er een aantal kleinere vliegvelden in Nederland die met name vliegen op Europese bestemmingen. Zo is er Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Nu kun je deze vliegtuigen allemaal volgen met Vliegtuigradar24.

Vliegtuigradar24 voor het thuisfront en het welkomstcomité op het vliegveld

Via Vliegtuigradar24 kun je een vliegtuig volgen wat in Nederland landt of opstijgt. Boven Europa kun je de vluchten tot op de kilometer volgen. Dit geldt ook voor de meeste bestemmingen buiten Europa. Zo weet je precies wanneer een vlucht vertraging heeft of niet. Dit is handig als je bijvoorbeeld iemand van het vliegveld moet afhalen. Je kan elk moment even checken of het vliegtuig nog op schema vliegt of dat er complicaties zijn. Zo rij je niet onnodig vroeg naar de luchthaven en zit daar vervolgens uren te wachten.

Vliegtuig volgen met Vliegtuigradar24, handig voor een overstap of tussenstop

Ook als passagier is de Vliegtuigradar24 handig als je nog niet in het vliegtuig zit. Je moet bijvoorbeeld overstappen, dan is het fijn dat je weet of je vlucht al onderweg is of niet. Je weet zo of een vliegtuig op tijd aan komt of dat je moet wachten. Soms kan het dat je op een vliegtuig stapt die alleen een tussenstop maakt op weg naar jouw bestemming. Het is dan prettig om te weten of je vlucht op tijd vertrokken is en je kunt volgen of de vlucht voorspoedig verloopt.

Hoe werkt een vliegtuig volgen met Vliegtuigradar24?

Het handige van Vliegtuigradar24 is dat je ook per vliegtuigmaatschappij kunt kijken naar vluchten. Verder kun je ook per vliegveld zoeken in zowel Nederland als België. Je kunt hiervoor de internationale codes van de luchthavens gebruiken, om alle vluchten van en naar een luchthaven te vinden. Door het vluchtnummer in te voeren kun je de vlucht volgen. Dit ziet er hetzelfde uit zoals dat ook in een vliegtuig wordt weergegeven op de tv schermen. Klik je op het vliegtuigje, dan krijg je nog meer informatie over het type vliegtuig en de vlucht. Je kan zien op welke hoogte ze vliegen en welke snelheid het vliegtuig op dat moment heeft. Wat ook handig is dat je de gehele route die moet worden afgelegd kunt overzien.
Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *