Ben je toe aan een uitdagende en avontuurlijke reis? Toe aan iets anders dan een all inclusive hotel? Dan ben je op het goede adres, wij hebben vijf opvallend mooie en avontuurlijke bestemmingen op een rijtje gezet! En een gratis en handige tip die je dankbaar zult zijn.

 

1. Het noorderlicht op IJsland

Het is iets wat bij veel avontuurlijke reizigers op hun bucketlist staat. En het is terecht want je zal een avontuurlijke reis afleggen voordat je het noorderlicht daadwerkelijk kan zien. Van november tot maart maak je de meeste kans op het zien van het noorderlicht.

 

2. De verrassingsreis

Neem je fiets en/of wandelschoenen mee en ga gewoon op pad! Zie wat je tegenkom en laat je verrassen. Zo zijn er ook bepaalde reisbureau’s die deze reizen voor je kunnen uitstippelen. Je pakt je koffer in met de benodigde spullen en op het vliegveld wordt je verrast met de bestemming! Avontuurlijker dan dat kan het niet worden!

 

3. De natuur in Zweden

Tip: dit is een leuke bestemming met kinderen!

Het land biedt prachtige plekken met watervallen, groene bossen en wijde landschappen waar je stil van zult worden.

 

4. Gletsjers in Frankrijk

De ‘zee van ijs’ genaamd Mer de Glace kun je vinden aan de noordkant van de Mont Blanc. Mer de Glace is twaalf kilometer lang en is daarmee de langste gletsjer van Europa. Je kunt naar de top van de gletsjer klimmer maar er gaat ook een treintje vanuit Chamonix naar de top.

 

5. Wandelen in Schotland

De West Highland Way is een bekende tocht in Schotland. De tocht is in de herfst op zijn mooist, met de prachtige wandelingen van de laaglanden naar de hooglanden. Je zult mooie contrasten tegenkomen.

 

TIP!

Heb je een avontuurlijke reis geboekt maar mis je de juiste uitrusting? Wij hebben een goede tip: Zwerfkei biedt een groot aanbod aan reisbenodigdheden. Van regendichte rugzakken tot wandelschoenen tot kampeerslaapzakken, je kunt bij Zwerfkei terecht. Topmerken als Ortlieb hebben zij in hun assortiment. Ortlieb heeft waterbestendige, duurzame en uiterst functionele en stevig geproduceerde rugzakken en fietstassen. Dit is perfect voor als je een fietsvakantie die je geboekt hebt. Je kunt regen, storm en wind dan makkelijk aan. Wandelaars, klimmers en watersportliefhebbers  grijpen graag naar deze producten.

 

Veel plezier en geniet!

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *