Naar het buitenland is op het moment toch iets wat we niet zomaar doen… Je werkgever vindt het wellicht geen fijn idee dat je naar het buitenland vertrekt, maar jijzelf misschien ook niet. Dan blijven er nog twee opties over, op vakantie in eigen land of vakantie in eigen tuin!

Vakantie in eigen land

We vertrekken vaak naar het buitenland om vakantie te houden. Maar Nederland heeft ook zoveel mooie plekken, heb je die allemaal al wel eens gezien? Mooie steden als Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Of juist mooie natuurgebieden zoals de Veluwe of de Waddeneilanden. Genoeg plekken om te bezichtigen en genoeg activiteiten om te doen!

Vakantie in eigen tuin

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon veilig thuis te blijven. Lekker genieten in je eigen tuin of bij vrienden in de tuin. Muziekje, drankje en hapje erbij, meer heb je niet nodig!

Tuin pimpen

Als je dan kiest voor die vakantie in eigen tuin, moet je er wel voor zorgen dat je tuin er goed bij staat. Je kunt je tuin makkelijk (en goedkoop) leuk aankleden. Denk bijvoorbeeld aan leuke verlichting tussen de bloemen en planten of een zithoekje met leuke kussens. Je kunt de omheining van je tuin eens helemaal anders aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan schapenhekwerk, de trend van het moment. Makkelijk zelf te plaatsen en je kunt het altijd nog eenvoudig terug oprollen of ergens ander plaatsen. Zo is jouw tuin in een handomdraai klaar voor een vakantie aan huis!

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *