Ben je nog op zoek naar een vakantie bestemming voor aankomende zomer? Lees dan snel verder want hieronder volgt mijn top 3 vakantie bestemmingen voor aankomende zomer! Het vinden van een unieke vakantie bestemming kan soms erg lastig zijn. Misschien weet je niet zo goed waar je moet beginnen of waar je precies naar op zoek bent.

Zakynthos

Zakynthos is een prachtig eiland van Griekenland. Het eiland ligt in de Ionische Zee en is gelegen in het westen van Griekenland. Op het eiland vindt je lange witte stranden in combinatie met azuurblauwe wateren en steile rotsen. Zakynthos is het perfecte eiland voor verschillende activiteiten. Zo kan je buiten het rondhangen op het prachtige strand ook diverse trips maken. Een van de populairste bezienswaardigheden van Griekenland het scheepswrak van Zakynthos is hier terug te vinden. Maar je kunt meer dingen doen op je Zakynthos vakantie. Zo kan je ook een bootje huren en hiermee naar de schildpaddeneilanden of breng een bezoek aan het huwelijkseiland van Zakynthos genaamd Cameo Island.

Budapest

Als je nog nooit naar Budapest geweest bent is dit ook zeker een bezoekje waard. In de hoofdstad van Hongarije kan je erg veel doen en dit  maakt Budapest voor iedereen een leuke vakantie bestemming. Zo staat Budapest bekend om de vele ‘ruin bars’. Je kunt er dus goed uitgaan in een van de vele mooie kroegen en bars. Maar ook voor de actievere vakantieganger is Budapest een mooie bestemming met veel cultuur om te leren. Je kunt een boottocht nemen of een gids door de stad om langs verschillende mooie plekken in Budapest te reizen en alles te ontdekken. Ook kan je zelf heel goedkoop met het openbaarvervoer op pad gaan en zelf alle bijzonderheden aan de stad ontdekken.

Antwerpen

Ook in Antwerpen is in de zomer van alles te beleven. Zo kan je hier genieten van de vele gezellige terrassen of van de meerdere leerzame museums. Van een interactief chocolade museum tot moderne kunst, Antwerpen heeft voor iedereen wat interessants. Ook heeft Antwerpen in de zomertijd meerdere festivals en evenementen waardoor je hier ook zeker je tijd wel door komt. Dit alles maakt Antwerpen op kleine afstand toch een hele leuke vakantie bestemming voor jouw aankomende zomer.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *