Je bent reisbureau en je wil diverse soorten diensten aanbieden. Erg logisch natuurlijk. Heb je er over nagedacht om een printservice erbij te doen bijvoorbeeld? Drukwerk is een manier om je te kunnen onderscheiden.

Verzenden maar

Je kan bijvoorbeeld papieren verzendzakken meegeven zodat vakantiegangers hun post naar de thuisblijvers kunnen sturen als ze op wereldreis gaan. Erg handig. Drukkerij Amsterdam bijvoorbeeld kan deze leveren aan jou. 

Post cards

Je kan ook je klanten foto’s in laten sturen zodat ze ansichtkaarten kunnen ontwerpen. Hiermee kunnen ze via hun laptop op vakantie een kaartje versturen naar al hun vrienden en familie. Erg leuk dus.

Biedt fotoproducten aan

Je kan klanten ook foto’s laten opsturen en deze laten printen op forex bijvoorbeeld. Hierdoor kunnen ze hun wereldreis vereeuwigen en er nog lang van kunnen nagenieten.

Fotoboeken

Je kan ook iets met fotoboeken doen. Iedereen maakt veel foto’s als ze op reis zijn tegenwoordig. Maak daar gebruik van en laat ze hun vakantie vereeuwigen met behulp van een fotoboek. Een fotoboek kan je fysiek in je hangen houden wat erg prettig is.

Verkoop accessoires 

Je kan bijvoorbeeld accessoires verkopen zoals powerbanks, speakers, strandballen en strandballen. Op deze manier kunnen klanten vergeten spullen alsnog kopen en gebruiken. Erg zonde als je geen strandbal bij je hebt als je een strandvakantie geboekt hebt.

Tassen

Je kan ook tassen aanbieden. Gelukkig zijn er verschillende soorten tassen die geschikt zijn om mee te nemen op vakantie. Je kan rugtassen en sporttassen verkopen. Je kan ook bijvoorbeeld canvastassen gaan aanbieden voor diegene die mee willen doen aan deze mooie trend.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *