Koffers zijn bedoeld om bagage mee te nemen op reis. De manier waarop je gaat reizen is van invloed op het soort koffer dat je het beste kunt kopen. Wie met de auto gaat reizen hoeft zich niet zo druk te maken over het gewicht dat in de koffer wordt gepakt. Het gaat er meer om dat de koffer gemakkelijk in de kofferbak van de auto past. Daarom is het handig als een koffer die met de auto wordt meegenomen gemaakt is van zachte materialen. Dan is hij gemakkelijker tussen de andere bagage te schuiven.

Koffers voor in het vliegtuig

Luchtvaartmaatschappijen zijn de afgelopen jaren steeds strenger geworden wat betreft de afmetingen en het gewicht van bagage die in het vliegtuig mag worden meegenomen. Daarom zijn fabrikanten zich gaan toeleggen op het verlagen van het gewicht van de koffers. Lichte materialen zijn hard, met als gevolg dat de beste koffers voor in het vliegtuig koffers met aan harde buitenwand zijn. Dat heeft als extra voordeel dat je bagage niet in elkaar kan worden gedrukt en beschadigt tussen de andere bagage in het vliegtuig. Kies liefst voor een koffer in een opvallende kleur, want die kan gemakkelijk worden teruggevonden op de bagageband.

Service van Travelbags

Travelbags is een echte specialist op het gebied van koffers. Bij het bedrijf worden door klanten vaak vragen gesteld over de voorwaarden die door luchtvaartmaatschappijen aan de bagage worden gesteld, zoals het maximum gewicht van de handbagage. Helaas verschilt dat per luchtvaartmaatschappij. Als service heeft het bedrijf een advies pagina’s op de website gezet. Daar staat voor een aantal in Nederland populaire luchtvaartmaatschappijen, waaronder, Easyjet, Transavia, KLM en Ryanair, waar je rekening mee moet houden wat betreft het maximum gewicht en de afmetingen van de koffers. Deze informatie is nuttig bij het kiezen van de juiste koffer.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *