Een moeilijk onderdeel van de baan als werkgever. Je hebt personeel die je met kerst wil bedanken voor het afgelopen jaar en ze een fijne kerst wensen. Maar hoe vind je een geschikt kerstpakket voor alle medewerkers? Ik heb een aantal ideetjes, dus lees gauw verder.

 

Zelf samenstellen

Dit is simpele, maar leuke manier om een kerstpakket te maken en te geven. Zo heb je toch een beetje een persoonlijke touch gegeven aan het kerstpakket en kun je zelf kiezen wat leuk is voor jouw werknemers. Er zijn een hele hoop organisaties die dit kunnen doen op verschillende locaties. Je kerstpakket samenstellen Breda is een voorbeeld. Als jouw bedrijf of organisatie in de buurt van Breda zit dan kun je contact opnemen met hun en zo kun je je eigen pakket samenstellen. Je moet hier wel de tijd voor nemen, want het kost natuurlijk meer tijd om te bedenken wat je in je kerstpakket wil, dan wanneer hij al kant en klaar voor je deur staat.

 

Bierpakket

Dit kon natuurlijk niet missen; het bierpakket. Je zou hier natuurlijk ook een speciaal bier pakket van kunnen maken. Enerzijds zijn deze altijd welkom bij de werknemers, maar is een bierpakket het ideale kerstpakket? Over het algemeen is alcohol best een dure investering, dus op basis daarvan zou ik zeggen dat het een goed kerstpakket is. Een aanrader is wel om even te kijken naar de verhouding man en vrouw binnen de organisatie. Als je alleen maar vrouwelijke werknemers hebt zou ik misschien nog even verder kijken, maar als je veelal mannen over de werkvloer hebt lopen, dan is een (speciaal) bierpakket wel een leuk idee. Je moet dan alleen nog een uitgever vinden die een kerstpakket kan ontwerpen en leveren. Begin hier op tijd mee, want veel leveranciers zijn rond de maand september of oktober uitverkocht.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *