Ben je nog niet toe aan een vaccinatie? Of blijft jouw favoriete vakantieland simpelweg onbereikbaar? Dan is de kans groot dat je gewoon thuisblijft tijdens de zomervakantie. Het is dan wel fijn als jouw tuin hier helemaal klaar voor is en dat jouw tuin voldoende plezier en uitdaging geeft om er toch nog een mooi feestje van te kunnen maken. In deze blog lees je alles over leuke tuinartikelen waar jouw kinderen, of het hele gezin van kan genieten.

Alles wat je moet weten over grote tuintrampolines

Trampolines zijn in feite leverbaar in twee verschillende typen trampolines. Namelijk trampolines die je moet ingraven (zonder poten) en het type dat je ook boven op de grond kunt opbouwen (met eigen poten). Natuurlijk zijn hiervan wel talloze maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. De meest voorkomende maat is de 305 cm trampoline. Onderhoudt jouw trampoline goed zodat je zo veilig mogelijk kunt gaan springen. Wacht dan ook niet te lang om jouw trampoline rand 305 te vervangen, of om de veren en springmat een opfrisbeurt te geven. Voorkom ongelukken en valpartijen met een goed onderhouden trampoline.

Geniet van een groot opblaaszwembad of opzetzwembad met pomp

Als het even niet mogelijk is om naar het zwembad, een groot meer of naar het strand te gaan zit er niets anders op dan om de zee gewoon naar jouw eigen achtertuin te brengen. Dit kun je eenvoudig en voordelig doen met een groot opblaaszwembad of een opzetzwembad met eigen pomp en filter. Opzetzwembaden kun je kopen met diameters tot wel 650 cm en hoogtes boven de 100 cm. In zo’n groot zwembad passen al jouw vrienden of familie tegelijkertijd.

De beste maaltijden bereid je gewoon zelf

Nu je voor voldoende plezier en vermaakt hebt gezorgd is het tijd voor lekker eten. Want zeg nu zelf. Van al dat eten krijg je reuze honger! Een grote multifunctionele barbecue op houtskool of een grote gasbarbecue zorgt ervoor dat jij de lekkerste maaltijden maakt vanaf je luie stoel. Het voordeel van een gasbarbecue is dat je hem het hele jaar door kunt gebruiken. Nadeel is wel dat je niet zo’n authentieke rooksmaak aan je vis, vlees of groenten krijgt zoals bij een conventionele BBQ. Wil je helemaal iets unieks? Ga dan op zoek naar een barbecue met ingebouwde smoker. Zo rook jij jouw eigen vlees of vis en creëer je de ongekende smokey flavour aan jouw eten.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *