Als je op reis gaat is het belangrijk dat je even een overzicht maakt vooraf om zo niets te vergeten. Voor de meeste mensen komt dit wel een beetje op hetzelfde neer, zoals je paspoort, reisdocumenten en andere zaken die van belang zijn.

Vliegtuig of auto/caravan

Indien je met het vliegtuig gaat is het handig om juist zo min mogelijk mee te nemen. Alleen de noodzakelijke dingen zoals kleding, maar vooral geen zware dingen en met vloeistoffen moet je terughoudend zijn, aangezien maar een bepaalde hoeveelheid is toegestaan. Indien je met de auto op vakantie gaat en zelfs met een caravan erachter is dit ideaal want dan hoef je niet zo veel rekening te houden met het gewicht.

Genieten van je favoriete wijn

Wil je op vakantie toch genieten van je favoriete wijn, kun je die het beste gewoon zelf meenemen. Of je nu een liefhebber bent van rode wijn, rosé of witte wijn is het wel van belang dat je die laatste 2 gekoeld bewaart in bijvoorbeeld een koeltas (onderweg) en natuurlijk zodra je op bestemming bent op tijd in de koelkast. Ken je dan de wijnen van Paul Mas al? Bestel ze online en je hoeft de deur niet eens uit.

Vergeet de kurkentrekker vooral niet!

Vergeet vooral niet de kurkentrekker mee te nemen! Zorg er ook voor dat de flessen liggen en niet recht opstaan, aangezien de kurk bij de flessen wijn met kurksluiting kan uitdrogen. Dan brokkelt dit af zodra je de fles opent en dat is natuurlijk wel het laatste dat je wilt. Er zijn steeds meer flessen met schroefdop, maar voor de zekerheid is het wel aan te raden die altijd mee te nemen op vakantie. Verder is het alleen nog hopen op mooi weer en genieten!

 

 

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *