Heb jij een webshop of een winkel waar je sieraden verkoopt? Het inkopen van sieraden is nog niet zo makkelijk. Het is erg belangrijk dat de inkoop van sieraden goed gaat en dat je niet te veel voor de sieraden betaald. Je moet als verkoopeigenaar dus goed opletten waar en wanneer je jouw sieraden inkoopt. Er zit bijvoorbeeld verschil in het binnenland en buitenland sieraden inkopen. Dit heeft allebei z’n voor- en nadelen. Lees hier meer over het inkopen van sieraden in het binnenland.

Sieraden in Nederland inkopen

Alhoewel het iets duurder zal zijn om sieraden in het binnenland in te kopen vergeleken met het buitenland heeft het ook veel voordelen. Zo weet je precies wat je krijgt en kan je de sieraden zorgvuldig uitkiezen. Ook zal het contact met de leverancier veel makkelijker zijn omdat je dezelfde taal spreekt. Daarnaast hoef je ook geen invoerrechten te betalen als je sieraden in Nederland inkoopt.

Nummer 1 sieraden groothandel

Bij sieraden groothandel Betaalbarekralen kun je sieraden inkopen uit een groot assortiment. Ze hebben een ruime collectie onderdelen om prachtige sieraden samen te stellen, maar ook een ruime collectie kant-en-klare sieraden. Daarnaast hebben ze ook modeaccessoires tegen betaalbare prijzen. De collectie varieert van eenvoudige sieraden tot prachtige sieraden gemaakt van Swarovksi met gouden en groene tinten waarin diverse Swarovski puntstenen verwerkt zitten in combinatie met Polaris Elements kralen. Door de grote voorraden is er altijd voldoende om te kiezen uit de mooiste trendy sieraden.

Sieraden inkopen tijdens Covid-19

Ook heeft Betaalbarekralen diverse coronamaatregelen getroffen. Doordat er nauw samenwerkt wordt met leveranciers vanuit de hele wereld zijn sommige producten tijdelijk uitverkocht. Gelukkig is er een breed assortiment waardoor er altijd mooie alternatieven beschikbaar zijn.

Wil je meer weten over het inkopen van kant-en-klare sieraden of diverse sieraden onderdelen? Of wil je meer inspiratie opdoen voor mooie betaalbare sieraden. Kijk dat op Betaalbarekralen.nl en bezoek de inspiratiepagina.

 

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *