Een reformladder is een aangeprezen ladder door veel vakspecialisten. Bij mij komt een reformladder op een vakantie met de camper altijd goed te pas en ik zou het iedereen aanraden er eentje mee te nemen. In deze blog zal uitleggen waarom de reformladder de perfecte ladder is voor op vakantie.   

Voor veel klussen geschikt 

De reformladder is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Ook als je maar één ladder in huis hebt, kun je deze voor bijna alle werkzaamheden in en om het huis gebruiken. Van het schilderen van plafonds en het schoonmaken van bovenkanten van keukenkasten tot het snoeien van heggen in de achtertuin of het legen van goten. Omdat de reformladder dus voor bijna alle klussen geschikt is, is het handig om een goede in de schuur te hebben staan.  

Gemakkelijk vervoerbaar 

De reformladder is ook gemakkelijk te vervoeren. Dit zorgt ervoor dat hij kan worden gebruikt voor casual werk met vrienden of familie. Deze ladder is zo compact als die is ingeklapt dat die zelfs mee te nemen is op vakantie om de hoge toppen van een caravan of tent te beklimmen. Je weet nooit wanneer een ladder van pas kan komen en daarom is het fijn om er altijd één bij te hebben.  

Stevigere basis bij het werken 

Daarnaast geven reformladders je ook de mogelijkheid om comfortabel te werken. Dit doen ze ten eerste door een stevige basis te geven. Bijvoorbeeld wanneer u een woonkamer moet schilderen is dit erg belangrijk. Een reformladder maakt het mogelijk om op verschillende hoogtes te komen en daar met stevigheid te blijven staan. Daarnaast kan je de verfpotten gewoon op de bovenste treden laten staan. Deze zijn namelijk erg breed een stevig, dus ze blijven sowieso staan. 

Verbetering van de efficiëntie 

De mogelijkheden die een ladder je geeft, zorgen ervoor dat je veel efficiënter aan de slag kunt. Als je het plafond moet schilderen, stap dan uit de vouwladder en de klus is zo geklaard. Stel je voor dat je dit moest doen zonder vouwladder en dat je constant op een wiebelende stoel moet staan, die je dan elke meter moet verplaatsen? 

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *