Een unieke reis-tip, dat is een titel die hoge verwachtingen schept. Terecht!

Wij stellen je voor aan een gebruiksartikel dat unieke eigenschappen combineert die bij een kampeer- en autovakantie van pas komen.

Een schootkussen mee op reis!
Bedenk eens hoe vaak je tijdens je vakantie op plekken komt die niet heel comfortabel zijn.
Niet overal is een comfortabele plaats beschikbaar waar je even een broodje kunt smeren, een appeltje schillen of een stukje schrijven in je vakantiedagboek. Meestal is het toch een beetje behelpen onderweg en op de camping. Niet erg, want dat is ook wel de charme van een vakantie.
Toch kun je het jezelf best iets gemakkelijker maken.
Als je een paar tientjes investeert in een schootkussen, dan komen er veel momenten waarop je je gelukkig prijst dat je deze kleine investering hebt gedaan. Op de camping bijvoorbeeld, als je eens wat wilt lezen, eten, drinken of op de laptop iets nakijken. Rolde er voorheen van alles op de grond als je weer eens met het bord op schoot zat, nu helpt het schootkussen je met zijn stabiele ondergrond. Een schootkussen neemt wel wat ruimte in, maar in je koffer of reistas kun je naast het zachte kussenoppervlak nog wel wat spulletjes kwijt. Reis je met een caravan, dan berg je een of een paar schootkussens daar natuurlijk gemakkelijk in op. Tijdens je vakantie zul je vaak gebruik maken van je handige schootkussen. Reizen de kinderen mee? Geef ze een schootkussen achterin de auto zodat ze kunnen kleuren of een spelletje doen. Ook zij profiteren van het handige kussen.

Wat is een schootkussen eigenlijk precies?

Schootkussens hebben een harde toplaag en zijn aan de kussenzijde gevuld met een zachte vulling.
Je kunt een schootkussen uiteraard op schoot gebruiken, maar ook (op oneffen ondergronden) neerzetten als dienblad of tafeltje. De ondergrond vormt zich naar het oppervlak waardoor het heel stabiel staat.

Heb ik keuze uit schootkussens?

Er zijn inmiddels veel verschillende designs schootkussens verkrijgbaar. Kadogalerie.nl heeft het grootste assortiment Laptop kussens in Nederland. In de winkel in Haarlem vind je de schootkussens en in de webshop worden zelfs meer dan 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen aangeboden. Bezoek Kadogalerie.nl online, of koop hier meteen een mooi schootkussen.

Fijne vakantie!

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *