Als je op vakantie gaat naar Bali zijn er ontzettend veel mooie dingen te zien en doen. Maar sommige plekken zijn nog nét wat mooier en leuker dan de anderen en mag je daarom echt niet missen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet in deze blog voor vrouwen en mannen zodat je niks hoeft te missen.

Tegaalalang Rijstvelden

Dit is een vallei vol met rijstvelden, in het noorden van Ubud. Het is de hele dag mooi, maar in de ochtend is het adembenemend. Je kan er wel honderd foto’s maken en het gaat niet vervelen. Je kan er doorheen wandelen of met de auto of scooter langsrijden. Als je in Bali bent is dit een plek die je absoluut niet mag missen.

Tegenungan Watervallen

Je komt er niet zomaar, maar na een 15 minuten durende trektocht door het woud heb je wel wat. Deze gigantische waterval is 15 meter hoog en ziet er prachtig uit met zijn rotsige omgeving. Je kan er onderstaan, maar houd er rekening mee dat dit een flinke klap is voor je hoofd en rug! Let er wel op dat het pad er naar toe stijl kan zijn dus kijk goed uit.

Bali Swings

Wat zijn de Bali swings? Kort samengevat: een speeltuin voor volwassen in een prachtige jungleomgeving. Er zijn 12 grote schommels waarmee je over een prachtig uitzicht schommelt en je ook een leuke foto kan maken. De schommels hangen op een hoogte van 12 tot 78(!) meter, het is maar goed dat je vast zit.

Supboarden bij Padang Padang

Voor wie niet bekend is met de term supboarden, dit is staand surfen met een peddel. Dus zelfs als je niet zo handig bent of het gewone surfen niet aandurft is dit een leuke ervaring. Je kan helemaal tot rust komen en genieten van al het moois om je heen. Check bij de locals of de zee rustig is en waar je uit de stroming kan blijven en er kan niks mis gaan.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *