Het moment is eindelijk hier. Je hebt het hele jaar door geld gespaard, je strandboeken en badpakaankopen zorgvuldig gepland, en je hebt zelfs drie verschillende paar teenslippers ingepakt, voor de afwisseling. Maar als het vliegtuig landt… regent het. Niet veel mensen vinden het prettig als het tijdens hun vakantie regent, maar je moet er toch het beste van maken. Gelukkig heeft bijna elke bestemming wel binnen activiteiten om te doen en volg anders deze tips!

Speel indoor bordspellen

Als je met anderen reist, kan de regen een geweldige manier zijn om tijd door te brengen met elkaar, zoals kaart- en bordspellen spelen. Dit geldt vooral voor gezinnen waar je echt plezier kunt hebben en kunt giechelen. Als je met vrienden reist, neem dan een paar drankjes en geniet van elkaars gezelschap. Reis je alleen? Geen paniek! Er zijn ook genoeg online spellen om te spelen. Versla iedereen met deze online baccarat strategie of speel Mario Kart, altijd leuk!

Spa dag

Een massage of gezichtsbehandeling is altijd geweldig, maar om de een of andere reden voel ik me een beetje schuldig als ik behandelingen krijg als het buiten prachtig weer is (ik heb het gevoel dat ik op het strand zou moeten zijn). Als het buiten ellendig is, is dit de perfecte reden om je een beetje te laten verwennen.

Vraag het aan een local

Dit is waarschijnlijk niet de eerste keer dat het in je vakantiestad heeft geregend, en we zijn er vrij zeker van dat het leven doorgaat als het nat wordt. Maak van deze gelegenheid gebruik om de toeristen dingen te laten gaan en een lokale bewoner te vragen wat voor soort dingen ze graag doen op een regenachtige dag.  We kunnen niet voorspellen waar je aan begint – dit kan van alles zijn, van een concert onder de radar tot het meedoen aan een drumcirkel in iemands woonkamer – maar we kunnen aannemen dat het veel leuker zal zijn dan het kijken naar de regen vanaf het balkon van jouw hotel.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *