De zomer komt er weer aan en dat betekent dat we weer lekker naar het strand kunnen! Vaak worden er dingen vergeten die essentieel zijn voor een dagje naar het strand. In Nederland zijn er veel plekken waar je kunt genieten van het strand en de zee. Daarom gaan er ook zoveel mensen in de zomer een dagje weg. Maar wat moet ik nou eigenlijk allemaal meenemen?

Zonnebrand

Om te beginnen het eigenlijk allerbelangrijkste namelijk “zonnebrand”. Dit is een product dat vaak wordt vergeten maar terwijl het wel erg belangrijk is dat je je goed insmeert. Wanneer je namelijk veel verbrand vergroot je de kans op huidkanker en dit wil je voorkomen. Smeer je daarom voordat je naar het strand gaat al goed in zodat de kans zo klein mogelijk is dat je verbrand.

Strandlaken

Ook strandlakens zijn producten die vaak worden vergeten maar die wel onmisbaar zijn voor een dagje strand. Stel je je maar is voor dat je met je natte kleren op het zand moet gaan liggen. Dit wil je echt voorkomen en zorg er dus daarom ook voor dat je je handdoek klaar hebt liggen zodat je hem niet vergeet.

Speelgoed voor je kinderen

Als ouder wil je natuurlijk geen speelgoed vergeten voor je kinderen aangezien ze dan zichzelf de hele tijd gaan vervelen. Maak van te voren een checklist met dingen die je niet moet vergeten zoals bijvoorbeeld emmertjes, scheppen, zand figuurtjes, telefoons, iPads, powerbanks en ga zo maar door. Vergeet ook niet om alles goed op te laden zodat je niet met een leeg toestel op het strand zit. Desnoods is het natuurlijk ook leuk om af en toe fotootjes te maken en neem daarom een powerbank mee.

Eten & Drinken

Vaak zijn eettentjes erg duur aan het strand en daarom is het handig om gewoon zelf je eigen eten mee te nemen. Neem een eigen koelbox mee zodat je drinken en eten lekker koud blijven. Zorg er dus voor dat je van te voren goed je boodschappen doet zodat je niks vergeet. En maak een checklist of boodschappenlijstje zodat het overzichtelijk wordt.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *