Handen en nagels kunnen lijden als gevolg van reizen. Als het gaat om hand- en nagelverzorging, loont het om voorbereid te zijn. Tussen het afhandelen van bagage, blootstelling aan zwembad- of oceaanwater en droge vliegtuiglucht loont het om voorbereid te zijn. Een gezonde nagel is zowel flexibel als sterk, en er zijn een paar simpele handelingen die je kunt doen om je nagels en handen in topvorm te houden. De nagelriemen en handen moeten elke nacht worden gehydrateerd om ze er fris en verzorgd uit te laten zien. Het is een goed idee om een ​​nagelreis set mee te nemen om ervoor te zorgen dat je eventuele nagelproblemen kunt oplossen die zich voordoen terwijl je niet thuis bent.

Snel opgelost

Als je op reis gaat, is een licht gepolijste tint het beste, omdat deze geen chips of barsten onthult zoals rode of levendigere kleuren. Als je gellak draagt, houd het flesje dan bij de hand voor het bijwerken, vooral als het een felle kleur is met zichtbare schilfers. Als je een chip hebt en de nagellak niet wilt verwijderen, polijst dan voorzichtig het gebied waar de lak is afgebroken met de laagste korrelkant van jouw nagelbuffer. Als je het hebt, breng dan een laag base/topcoat aan en vervolgens je favoriete kleur op het afgebroken gebied. Je kunt altijd jouw vertrouwde nagelstyliste om tips vragen als je op reis gaat. Als je die niet hebt, kun je goede nagelstylisten vinden bij urban nails en andere winkels.

Reparaties op reis

Als je een scheur aan de zijkant van een nagel hebt, moet je waarschijnlijk je manicure oproepen om het te verbeteren. Verwijder de lak met een buffer en poets zachtjes. Voeg een kleine hoeveelheid nagellijm aan de nagel toe en breng vervolgens de zijden wikkel of een klein beetje theezakje van de roomservice van je kamer aan. Breng een beetje meer nagellijm aan over de nagel. Gebruik een föhn op de koude stand om de nagellijm te fixeren. Gebruik slechts een kleine hoeveelheid nagellijm!! Wacht ten minste vijf minuten voordat je het oppervlak met de buffer gladstrijkt en polijst zoals hierboven aangegeven.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *