Heb je een vlucht vanaf Eindhoven Airport geboekt? Dan is het altijd nog de vraag hoe je op de luchthaven gaat komen. Kies je voor een airport taxi service, vraag je iemand om je te brengen of rij je met je eigen auto en parkeer je bij de luchthaven? Deze laatste optie is vaak wel het handigst. Veel mensen kiezen niet voor deze optie om de hoge parkeerkosten die hier vaak bij komen kijken. Daarom geven wij in dit artikel handige tips om voordelig te parkeren op Eindhoven Airport.

Parkeerplaats in de buurt van de luchthaven

Rondom Eindhoven Airport zijn er genoeg parkeeraanbieders te vinden die een heel stuk goedkoper zijn dan de parkeerplaats op de luchthaven zelf. Daarom is het verstandig om alle parkeeraanbieders in de omgeving met elkaar te vergelijken voor de periode dat jij wilt parkeren. Tegenwoordig heb je hiervoor genoeg websites waarop je aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Over het algemeen geldt: hoe dichterbij de luchthaven, des te duurder het parkeren.

 

Vanaf de meeste parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven kan je zelf lopen naar het vliegveld. Bij parkeerplaatsen verder van de luchthaven bieden meestal een shuttle of valet parking service aan. Bij een shuttle service wordt je met een bus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst naar de parkeerplaats. Bij valetparking geef je de autosleutels aan een chauffeur bij de ingang van de luchthaven. Deze chauffeur rijdt vervolgens je auto naar de parkeerplaats. Bij terugkomst staat je auto voor de ingang en overhandigt de chauffeur weer de sleutels van je auto. Zo kan je direct naar huis rijden zonder dat je eerst de auto moet halen.

Online reserveren

Er zijn veel redenen te bedenken om een parkeerplaats te reserveren als je wilt parkeren bij de luchthaven. Allereerst is het handig dat je de parkeertarieven kunt vergelijken, maar ook is het een fijn gevoel dat er een plekje voor je gereserveerd is. Zeker tijdens vakantieperiodes kan het door drukte lastig zijn om een goede parkeerplek te vinden.

 

Nog meer handige vakantie tips? Bezoek dan ook eens dit leuke reisblog!

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *