Er even tussenuit met vrienden of familie naar een unieke locatie in Nederland? Als het weer een beetje mee zit kun je heerlijk genieten in ons mooie kikkerlandje!

De mooiste vakantiehuizen in Nederland

In Nederland vind je vele verschillende vakantiehuizen gelegen op de meest unieke en prachtige locaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis voor 9 personen gelegen aan de rand van een natuurgebied? Terwijl je ’s ochtends wakker wordt luister je naar de ochtendzang van de vogels en ’s avonds in de schemering is er een reële kans om herten, reeën of wilde zwijnen te spotten in de natuur. Ook vind je verschillende prachtige particuliere vakantiehuizen gelegen vlakbij het strand. Zo kun je genieten van een heerlijke strandwandeling, fietstocht door de duinen of een verfrissende duik in de zee. Op deze unieke locaties is het veelal van belang dat je minstens een half jaar van te voren boekt, zodat een ander er niet met jouw ultieme vakantiehuis vandoor gaat.

Een vakantiehuis in een uniek gebouw

In Nederland vind je ook verschillende vakantiewoningen in unieke gebouwen, wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiewoning gelegen in een voormalige watertoren, een vakantiehuis gelegen in een voormalige kerk of een groepsverblijf in een voormalige burgemeesterswoning? Deze vakantiehuizen doen het doorgaans erg goed bij vriendengroepen en families. Helemaal als je de locatie geheim houd tot vlak voor de aankomst. De ruimte die deze gebouwen bieden geven veelal een overweldigend effect waardoor iedereen al met een positief gevoel begint aan de vakantie.

Unieke vakantiehuisjes

Naast een unieke geografische ligging en een unieke voormalige bestemming onderscheiden verschillende vakantiehuizen voor 9 personen zich in Nederland ook door de unieke mogelijkheden die het vakantiehuis kan bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het overnachten in een bedstee? Het mogen meelopen met een boer op een actieve boerderij? Of de mogelijkheid maaltijdverzorging te krijgen bij de vakantiewoning? Het zijn veelal de unieke eigenschappen van de vakantiewoning die mensen na de vakantie mee naar huis nemen en waar ze nog lang over na zullen praten.

 

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *