De pandemie is eindelijk op zijn retour en die vreselijke ziekte die de wereld een paar jaar in zijn greep had, zal waarschijnlijk een te bestrijden seizoen ziekte worden. Reisbeperkingen worden overal opgeheven en heel veel mensen die snakken naar verre uitzichten en nieuwe oorden, mogen weer op reis. Heb je er al zin in? Wat dacht je ervan om met je camper een roadtrip door Europa te maken? Europa, ons mooie werelddeel, heeft nog zoveel onontdekte plekjes, van pittoreske en historische steden tot adembenemende natuur. Die liggen binnen handbereik, zeker als je in een goed onderhouden camper de tijd neemt om in je eigen tempo alles te ontdekken. Geen lange wachttijden op een vliegtuig maar vanaf huis vertrekken. Hoe comfortabel is dat. De ruimte in je camper mag beperkt zijn, maar als je de juiste camper accessoires meeneemt, geniet je tijdens je ontdekkingsreis van voldoende luxe, veiligheid en zekerheid.

Camper accessoires voor extra luxe

Je  kunt dagen meemaken waarop je vele uren achter het stuur moet zitten. Mag je als chauffeur of bijrijder dan de nodige zitcomfort ervaren? Met draaiplateaus en stoel consoles kun je de cabine zo vormgeven dat je alles wat je nodig hebt tijdens het rijden, bij de hand kunt houden. Investeer ook gerust in een goede geluidsinstallatie als je tijdens de reis wil genieten van je favoriete muziek. Eenmaal aangekomen op je tijdelijke bestemming wil je genieten van een avondje rust, onder het genot van een goede maaltijd. Gun jezelf extra luxe met een goed ingedeelde keuken en veel opbergruimte. Comfortabele campingstoelen en een kampeertafel mogen ook niet ontbreken.

Camper accessoires, speciaal voor de winter

Je moet er niet aan denken. Je bent met je camper op pad in de wintermaanden en je krijgt ’s ochtends het gevoel dat je wakker wordt in een koelcel. Dit is te voorkomen met de juiste camper accessoires voor de wintermaanden. Met een goed geïsoleerde camper ben je bestand tegen de winterkou, maar ook tegen de zomerse hitte. Denk daarbij vooral aan de vloer en het plafond van je camper. Deze grote oppervlakken kunnen erg snel afkoelen. Je kunt isolatiemateriaal het beste in laagjes aanbrengen. Met schapenwol, dubbelzijdige noppenfolie en piepschuim kom je een heel eind. Ook via de ramen kan veel warmte ontsnappen. Met raamisolatie hou je de temperatuur binnen je leefruimte aangenaam.

Camper accessoires voor een zwoele zomervakantie

Isolatie is ook van belang als je een road trip in de zomer maakt. Je kunt niet altijd je camper in de schaduw parkeren en bovendien kan je schaduwrijke plek aan het eind van de dag in de volle zon staan. Reflecterende folie is effectief in het weerkaatsen van zonnestraling en warmtestraling. In de zomermaanden wil je zoveel mogelijk buiten zitten, soms in de zon, soms in de schaduw. Bij je camper komt een zonneluifel en een makkelijk op te zetten voortent dan zeker van pas. Een dagje niet rijden, maar eropuit trekken met de mountainbike? Geen probleem, als je tenminste een solide fietsendrager aan je camper gemonteerd hebt.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *