Op vakantie met een camper. Dat is het ultieme gevoel van vrijheid. Je kunt op ieder moment beslissen dat je weggaat, alles heb je bij de hand. Het enige wat je moet doen is je bestemming bepalen. Maar zelfs dat hoeft natuurlijk niet. Stap gewoon in en ga op weg. Je ziet vanzelf wat je tegenkomt en waar je uiteindelijke terechtkomt. Het is geen wonder dat het rondreizen in een camper alleen maar populairder wordt. Want niet alleen de vrijheid is groot, het gemak van een camper geeft je alle voordelen boven het kamperen met een caravan of tent. Als je kiest voor reizen met een camper, kies je ook voor comfort. Met de juiste camper spullen geniet je maximaal van je geplande of ongeplande reis.

Een tweede huis op wielen

Veel mensen beschouwen hun camper als hun tweede thuis. Dat is ook niet zo vreemd, want vaak brengen ze in totaal een aantal maanden per jaar door in de knusse ruimte. Dan wil je natuurlijk ook dat je alles bij je hebt wat je onderweg nodig zou kunnen hebben. En dus zorg je ervoor dat je camper helemaal ingericht is zoals je het wilt hebben. Vooral omdat je niet altijd weet waar je reis naar toe gaat, wil je zeker weten dat je alle camper spullen bij je hebt.

Veiligheid

Een belangrijk onderdeel van camper spullen zijn de materialen en onderdelen die zorgen voor de veiligheid onderweg. Je hebt een gasfles bij je, dus is het altijd verstandig om een ventiel te hebben met een slangbreukbeveiliging. En als je graag uitstapjes op de fiets maakt op je vakantie locatie, dan is het een veilig idee dat je camper met extra sloten beveiligd is. Of dat je kostbaarheden en reisdocumenten in de kluis liggen.

Praktische camper spullen

Je hebt natuurlijk al de camper van je dromen gekocht, waar je prettig in kunt rijden en slapen. En waar je op je gemak kunt zitten als het een keer een dagje regent. Dan kunnen sommige camper spullen net zorgen voor een beetje meer gemak. Om eenvoudiger in te stappen kun je een instapbeugel monteren, en je houdt de insecten buiten met een hordeur. De speciale instapmatten zorgen ervoor dat je het vuil buiten houdt.

Camper isolatie

Misschien denk je er niet direct aan, maar onder camper spullen vallen ook isolatiematerialen. Dat is vooral prettig als je in landen komt waar sneeuwval geen uitzondering is. Dan is het heel comfortabel om isolatie te hebben in de voetenruimte. Maar ook zonisolatie is geen overbodige luxe, zeker in de zomermaanden kan de zon fel schijnen en dan ben je blij dat je raamisolatie bij je hebt. En mocht je veel kilometers maken, overweeg dan eens om motorisolatie aan je camper spullen toe te voegen. Zo rijdt je nog rustiger door de mooie landschappen.

Een beetje extra comfort

Als je met je camper een langere tocht maakt, dan wil je niet alleen de basis camper spullen bij je hebben. Want een beetje extra comfort is nooit weg. Installeer dus bijvoorbeeld een goede satelliet antenne om onderweg je favoriete tv programma’s niet te hoeven missen. Voor in de keuken zijn er allerlei handige pannensets. En kijk eens naar een grotere koelkast, zodat je nog meer ruimte hebt voor een verfrissend drankje na een ontspannende rit in je camper.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *