Wil je uitwaaien aan de kust, natuur ontdekken of heuvels beklimmen? Je hoeft het niet altijd ver weg te zoeken. Dit is namelijk allemaal mogelijk ons mooie landje. Het leuke van een vakantie in Nederland is dat je het op een hele andere manier leert kennen, en wij helpen je hierbij door een paar leuke tips te geven.

De natuur ontdekken in Drenthe

Als je je echt in de natuur wilt begeven is er geen betere plek te vinden dan Drenthe. Zo kan je fietsen en wandelen door het Dwingelderveld. IN dit gebied is veel flora en fauna te bewonderen die je nergens anders ziet. Ook kan je  een bezoek brengen aan de beroemde hunebedden, van de 54 hunebedden in Nederland, zijn er 52 in Drenthe te vinden.

Heuvels trotsteren in Limburg

In het zuiden van het land vind je iets wat je nergens anders gaat vinden in Nederland. De vele heuvels in Limburg zorgen niet alleen voor een uniek landschap, maar ook voor verschillende activiteiten die nergens anders in het land kan doen. Ben je niet geïnteresseerd in sportieve activiteiten? Steden als Maastricht zijn erg leuk om een dagje heen te gaan. Bezoek de mooie monumenten en rust uit met een lekker drankje op één van de vele terrassen.

Uitwaaien op het strand

Op één van de vele stranden van Nederland kan je lekker tot rust komen, uitwaaien of juist een sportievere activiteit. Het is allemaal mogelijk en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Ideaal als je met een grotere groep met verschillende interesses op vakantie gaat. Een aanrader is Bergen op zee, een breed en uitgestrekt strand waardoor je niet teveel last hebt van eventuele drukt. Ook staat de gastvrijheid nog hoog in het vaandel bij de vele gezellige strandtenten.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke activiteiten in Nederland. Zo is een dagje of weekendje weg in een leuke stad als Utrecht, Leiden of Den Haag ook altijd leuk.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *