De vakantie komt eraan, je bent al sinds de vorige vakantie begonnen met plannen. We mogen weer. Eindhoven Airport is deze keer het proberen waard, alleen een probleem. Waar kan je voordelig parkeren bij Eindhoven Airport? Met deze tips parkeer je zo goedkoop mogelijk. 

Reserveren is… meer geld beheren 

Reserveer van tevoren een parkeerplaats op Eindhoven Airport. Veel aanbieders zijn voordeliger wanneer je reserveert. Ook kom je niet voor onverwachte problemen te staan. Ga je in het hoogseizoen op reis? Probeer dan zo vroeg mogelijk te reserveren. Dan heb je de beste en goedkoopste plek. Na het reserveren, kunnen de voetjes omhoog, de voorpret kan beginnen. 

Hotel…de botel op een overnachting en parkeerplek

In de omgeving van Eindhoven Airport bieden hotels vaak een park, sleep & fly optie. Vóór vertrek, je vakantie al aftrappen met een heerlijke overnachting, plus een goedkope parkeerplek. Wat wil je nog meer? Hmm… vervoer naar het vliegveld en terug? Zelfs daar is over nagedacht! In het arrangement zit bijna altijd een shuttlebus inbegrepen, die je op tijd afzet en ophaalt vanaf Eindhoven Airport. 

Gratis? GRATIS!

Hoe lekker is dat je vakantie beginnen met een mega meevaller! Een gratis parkeerplek. In wijken en op bedrijventerreinen rondom Eindhoven Airport kan je vaak je auto gratis kwijt. Met het openbaar vervoer kom jij daarna goedkoop aan bij het vliegveld. Huh? Mag dat eigenlijk wel? Ja dat mag, je mag je auto legaal, voor langere tijd parkeren op openbare plekken. Of de buurt er zo blij mee is een tweede vraag. Soms worden lang geparkeerde auto’s vernield of beklad. Gratis parkeren is dus wel op eigen risico. 

Goedkoop is slim koop

Zoals je ziet hoeft parkeren op Eindhoven Airport helemaal niet duur te zijn. Een slimme zet in het plannen van je heerlijke vakantie. Onbezorgd genieten van je goedkoop geparkeerde auto en vakantie natuurlijk.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *