Als je voor dingen zorgt, blijven ze hoogstwaarschijnlijk op hun best en magazijnwagens zijn geen uitzondering. Om ervoor te zorgen dat de karren op hun best blijven, moet je je personeel trainen om er goed voor te zorgen, of het nu voor of na het gebruik ervan is. Hier zijn enkele tips voor het vervoeren van je trolleys – trolleys moeten routinematig worden gecontroleerd op versleten wielen en zo snel mogelijk worden vervangen. Trolleys moeten altijd worden schoongemaakt en op de juiste, schone en droge plaats worden bewaard. Een trolley mag nooit zwaarder worden beladen dan het aanbevolen gewicht. Controleer daarnaast altijd op scheuren op de karren en las ze indien nodig.

 

Technieken voor het hanteren van een trolley

Het is essentieel dat werknemers die met karren werken goed zijn opgeleid. Het is ook van het grootste belang dat je kwaliteitskarren koopt. Alrecarshop verkoopt betaalbare kwaliteitskarren. Wanneer je kwaliteitskarren koopt, bespaar je jezelf en je werknemers kopzorg en gevaar. Hier zijn enkele technieken om je werknemers op te trainen – trolleywerknemers moeten de benodigde kracht uitoefenen die ongeveer 2% van het totale gewicht is om een ​​geladen trolley te verplaatsen. Dit hangt af van factoren zoals het type wielen en de sterkte van de bestuurder. Een andere techniek die de werknemer moet gebruiken, is om meer kracht uit te oefenen door zijn/haar gewicht in de last te laten leunen om het duwen gemakkelijker te maken.

 

Kennis is veiligheid

Als magazijneigenaar of -manager is het je verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je werknemers veilig zijn. Breng je werknemers kennis over veiligheidsmaatregelen bij en laat hen begrijpen dat verantwoord handelen voor hun eigen bestwil is. Hier zijn enkele van de voorzorgsmaatregelen waarover je je werknemers moet informeren: Bij het werken met een kar moet de werknemer ervoor zorgen dat de lading die erin zit gelijkmatig wordt verdeeld en moet hij/zij de kar altijd stevig vasthouden. Een trolley kan kantelen als een helling steil is en de lading zwaar is. De werknemer moet voorwerpen laden die hij/zij aankan om verwondingen te voorkomen.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *