We zitten nog steeds in lockdown, maar dat weerhoudt ons er niet van om te dromen over onze volgende vakantie. Afgelopen week mochten we het mooie weer proeven. Nu dat het spontaan weer 25 graden kouder is geworden, willen we allemaal het vliegtuig in stappen en naar een warme bestemming vertrekken. Wie zegt dat dit niet mogelijk gaat zijn deze zomervakantie? Het kan je in ieder geval geen kwaad doen om alvast te oriënteren. Dan kun je gelijk gaan boeken wanneer we groen licht krijgen!

Paradijselijke Ibiza

Elke dag droom ik er van om op Cala Bonita te zitten. Relaxen op een ligbed in een rustgevende baai. Genieten van het ruisen van de golven waar je af en toe een verfrissende duik in neemt. Klinkt het niet geweldig? De stranden van Ibiza zijn stuk voor stuk geweldig, met goudkleurig zand en kristalhelder water. Even genoeg gehad van op het strand liggen? Bezoek de hippiemarkten, natuurgebieden of de Can Marçà grotten. Oh, en vergeet geen avondje (of drie) te genieten van het uitgaansleven. Kortom, op Ibiza is genoeg te beleven!

Europa’s grootste geheim

De Azoren zijn het best bewaarde geheim van Europa. De buiten de begaande paden eilanden zitten vol exotische flora, adembenemende ongerepte landschappen, pulserende vulkanische activiteit en een groot aantal oogverblindende bezienswaardigheden op elke hoek. Er zijn maar weinig plaatsen in de wereld die buiten het toeristenpad liggen en de Azoren is er een van. Dit is waarom je naar de Azoren-eilanden in Portugal moet gaan voor de volgende van jouw bijzondere reizen!

Ouderwetse roadtrip

Oh, wat ben ik hier fan van! Een roadtrip – het liefst zonder plannen – door Europa. Elke dag beslis je waar je zin in hebt een waar je naartoe gaat rijden. Het huren van een camper is hiervoor ideaal, maar het is ook zeker mogelijk met een eigen auto. Indien je voor dat laatste gaat, raden we aan om buiten het hoogseizoen te reizen of minder bekende gebieden te ontdekken. Dan kun je namelijk last-minute nog de leukste hotelletjes reserveren!

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *