Het aantal besmettingen neemt toe, maar toch worden er steeds meer coronamaatregelen opgeheven. Er wordt steeds meer versoepeld waardoor we weer meer kunnen. Ook in de landen om ons heen zijn ze de coronamaatregelen aan het afbouwen en de grenzen gaan niet meer dicht. Hierdoor durven we steeds positiever te kijken naar de zomervakantie van 2022. Uit onderzoek blijkt dat 8 op de 10 Nederlanders dit jaar op vakantie wilt gaan en we zien dat de boekingen ook toenemen. Echter wordt er ook rekening gehouden met het coronavirus en kiezen mensen ervoor om in Nederland of Europa te blijven en geen verre reis te maken.

Kosteloos omboeken is mogelijk

We verwachten dat het reizen straks alleen nog maar makkelijker gaat worden. Maar wat als je vakantieplannen door corona toch niet door kunnen gaan? Gelukkig zijn reisorganisaties veel soepeler geworden als het gaat om kosteloos omboeken of annuleren. We kunnen spreken van een nieuwe norm. Door de nieuwe norm moeten we er wel rekening mee houden dat reizen duurder gaat worden, maar we krijgen er wel meer zekerheid voor terug. Begin dit jaar zijn de quarantaineregels voor reizigers uit hoogrisicolanden aangepast. Als je op vakantie gaat naar een land met een hoog risico, hoef je bij terugkomst niet meer in quarantaine. Dit is niet alleen goed voor reizigers, maar ook voor de reisbranche. Het is wel belangrijk om als reiziger op de hoogte te zijn van de plaatselijke coronamaatregelen in een land.

Op vakantie in eigen land

Ook dit jaar is ons eigen land weer een populaire vakantiebestemming. Een vakantie dichtbij huis geeft meer zekerheid; je kan snel naar huis en je krijgt niet te maken met ongedekte kosten. Daarnaast zijn de zomers in Nederland over het algemeen ook warm en zomers. Of je nou een hotel boekt, gaat kamperen of een villa huurt; Nederland biedt verschillende soorten accommodaties en het aanbod is groot. Als je denkt dat je Nederland wel gezien hebt, dan heb je het mis. Nederland heeft verrassend veel te bieden. Pretparken of oude steden bezoeken, mountainbiken of naar het strand, musea of vissershavens bezoeken; alle combinaties zijn mogelijk en het is zeker de moeite waard om een vakantie in Nederland door te brengen.

Positief de zomer tegemoet

We kunnen eigenlijk wel stellen dat iedereen, na twee coronajaren, positief tegenover de zomervakantie staat. Naar alle waarschijnlijkheid zijn we vrij om te reizen naar veel landen binnen en buiten Europa. We adviseren je wel om te boeken bij een erkende reisorganisatie. Inmiddels heb je ook de mogelijkheid om een corona-verzekering af te sluiten. Heb jij je spullen al gepakt?

Reclame maken tijdens de zomervakantie

Wil jij de naamsbekendheid van je merk vergroten in de zomer? Zet bedrukte zomerse relatiegeschenken of promotieartikelen in. Denk bijvoorbeeld aan tasjes bedrukken met een (bedrijfs)naam, logo of tekst. Tassen worden overal mee naartoe genomen en vallen door hun grote drukoppervlak op. Zo wordt jouw merk nationaal en internationaal gezien. Naast tassen zijn er genoeg andere promotieartikelen die bedrukt kunnen worden. Vul tassen met bedrukte artikelen en zet ze in als goodiebag. Laat hiervoor notitieboekjes, zonnebrillen, drinkflessen en pennen bedrukken.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *