Je herkent het vast wel.. De vakantie vliegt voorbij & je bent er eigenlijk nog niet klaar voor om dat heerlijke vakantiegevoel los te laten. Want hallo! Cocktails, bikini’s, strand & zon! Wij weten precies hoe je je voelt, en geven je een aantal tips om dat vakantiegevoel zo lang mogelijk te behouden. Lees je mee?

Tip 1: zonnebrand!
Gebruik zonnebrand als dagcrème. Niet alleen wanneer je van plan bent een lange dag in de zon te zitten. Ook naar je werk, studie of wanneer je ergens een koffietje gaat doen. De geur van zonnebrand geeft jouw dat heerlijke zomerse gevoel & zorgt er voor dat jij je de hele dag goed voelt. Pluspunt! Naast de heerlijke geur van zonnebrand, is het ook gewoon heel goed om je huid dagelijks te beschermen, zelfs als de zon verborgen is achter een dikke laag sluierwolken. Smeren maar!

Tip 2: Foto’s en video’s!
Onze telefoons staan tegenwoordig vol met foto’s en filmpjes van de leukste en meest grappige momenten. Ook op vakantie nemen we overal onze telefoons of zelfs camera’s mee, en terecht! We leggen onze favoriete plekjes vast op beeld & maken er misschien zelfs een video van. Niet voor niets zijn er op youtube ook steeds meer travelvideo’s & zelfs hele travelgezinnen (@bucketlistfamily) te volgen. Zo’n video kun je natuurlijk ook gewoon van je eigen vakantie maken. Dan kun je deze heerlijke momenten herbeleven wanneer het jou uitkomt, ideaal!

Ook super leuk; met een polaroid camera maak je instant foto’s. Zo heb je direct ook een tastbare herinnering aan dit moment. De foto’s voor in deze camera zijn ook nog eens in veel verschillende soorten verkrijgbaar; denk aan zwart wit foto’s of een randje met regenboogkleuren, hoe tof?!

Tip 3: Souvenirs!
Ben jij ook zo’n fan van alle kleine, schattige en kleurrijke winkeltjes op vakantie? Je ziet er van alles wat je niet nodig hebt, maar toch wil hebben. Grappige magneetjes, kaarten of handgemaakte armbandjes. Shop je souvenirs in een lief dorpje of bij de kraampjes op het strand. Zelf zijn we vooral erg fan van de vrolijke sieraden. Een tastbare herinnering aan de vakantie die je dagelijks kunt dragen.

Tip 4: Bewaren bewaren!
Een erg leuke en creatieve tip is om alle bonnetjes en kaartjes die je tijdens de vakantie verzameld te bewaren. Deze kun je later in een fotoboek plakken met daarbij de bijbehorende foto’s en leuke vakantieverhalen. Zo kun je na de vakantie nog even genieten & kun je later nog eens terug kijken en lezen hoe de vakantie is geweest. Een erg leuke manier om de vakantie vast te leggen!

 

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *