Misschien heb je Urban Nails producten gezien van Alina Hoyo en wil je ze op je nagels uitproberen. Dat kan op verschillende manieren. Het gebruik van symmetrische motieven is er een van. Dit artikel vertelt je wat je erover moet weten, en ook hoe je het ontwerp kunt beschermen.

Overweeg symmetrische ontwerpen voor je nagels

Het maakt niet uit of je een geometrisch ontwerp hebt, een French manicure, of een gedetailleerd kunststukje; symmetrie is essentieel bij elk nagel-ontwerp. Professioneel nagellak-werk kan er zo precies en onberispelijk uitzien dat het bijna hypnotiserend is om naar te kijken. Het gebruik van nagel-patronen voor French manicures en geometrische nail art maakt het eenvoudig om symmetrische lijnen op de nagels te genereren. Het is iets moeilijker om uit de vrije hand nail art te doen, omdat je eerst moet leren hoe je het goed doet. Voor je aan je patroon begint te werken, markeer je de belangrijkste aandachtspunten met een naald of een penseel om als leidraad te dienen. Als je bijvoorbeeld een French manicure doet, markeer dan het begin, het einde en het hoogste punt van de boog op elk van de drie uiteinden. Markeer het begin en einde van elke lijn, en ook de snijpunten van lijnen, als je geometrische ontwerpen maakt.

Bescherm je symmetrische ontwerp met topcoating

Het idee dat een top coat van hoge kwaliteit de finishing touch is die je nail art naar een hoger niveau tilt, moet niet iets nieuws voor je zijn. Het strijkt alle onvolmaakte oppervlakken glad en geeft je manicure een salon-achtig uiterlijk door die salon-achtige glans toe te voegen. Bovendien is het gebruik van een toplaag essentieel om de resultaten van je nagelkunst langer te laten aanhouden. Het is een nachtmerrie om te zien hoe de nagelkunst waar je zo hard voor gewerkt hebt begint te vervagen of zelfs van je nagels afbladdert. Het aanbrengen van een toplaag heeft ook invloed op het uiteindelijke uiterlijk van de nagellak. Je kunt naar eigen keuze een glanzende toplaag laten aanbrengen. Om een matte afwerking te krijgen kun je matte top coating gebruiken. Ondanks het feit dat het onbeduidend lijkt, is het effect aanzienlijk. Verder kun je de beste top coating voor je nagels op het internet vinden als je wat aanbevelingen nodig hebt.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *