Een leuke stedentrip in het najaar is natuurlijk een goede afsluiter qua vakanties! In Europa heb je super veel keus qua leuke stedentrips omdat er natuurlijk erg veel landen met prachtige steden zich in Europa bevinden. Daarnaast is er natuurlijk in elke stad wel iets anders te doen waardoor het leuk blijft om heel Europa door te gaan. Ook zijn najaarsreizen best goedkoop in vergelijking met andere vakanties. Maar wat zijn nou de leukste stedentrips binnen Europa?

Parijs

Om te beginnen is Parijs natuurlijk een erg mooie en gave stad om te bezichtigen. Je wilt vast wel één keer in je leven de Eiffeltoren hebben gezien?! Daarnaast zijn er ontzettend veel meer leuke dingen om te bezichtigen zoals Arc de Triomphe, Montmartre, De notre-dame, De champs-Élysée etc. Er zijn zoveel dingen te doen dat je na 4 dagen nog niet alles gezien hebt. Vaak kan je al een goedkoop hotel boeken een beetje buiten de drukke stad en dan kan je goedkoop met de metro overal naar toe. 

London

Ook londen is echt een aanrader als je er nog niet bent geweest. Hetzelfde geldt als Parijs hierbij is ook ontzettend veel te bezichtigen en daarnaast is het leuk om eens kennis te maken met de andere cultuur daar. Een paar aanraders om te bezichtigen zijn de tower bridge, tower of London, London eye en natuurlijk shoppen in de mooie winkels. Fietsen door Londen is ook een leuke activiteit waarbij je veel kunt zien van de stad. 

Berlijn

Daarnaast is Berlijn ook een mooie stad om te bezichtigen. In Berlijn zit natuurlijk ook een hele geschiedenis die mooi is om te achterhalen. Net als in Parijs kan je hier vaak buiten de stad een goedkoop hotel boeken die kwalitatief goed is. Een aantal dingen die je kan bezichtigen zijn De reichstag, de berlijnse muur, Brandenburger tor, Holocaustmonument etc. 

Innsbruck

Ook in Oostenrijk zijn er steden/dorpen die je kunt bezichtigen. Vaak zijn deze steden niet vergelijkbaar met Parijs of Londen qua drukte maar ook in Oostenrijk zie je ongelofelijk mooie natuur terugkomen. Je zit hierbij tussen de gletsjers en bergen waardoor je een verbazingwekkend uitzicht hebt. Daarnaast kan je ook in de zomer veel doen in Oostenrijk zoals mountainbiken, wandelen, paragliden etc.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *