Dus je hebt eindelijk besloten om de grote sprong te wagen en deze zomer op een geweldig Europees avontuur te gaan, toch? Hoera! Nou, je staat op het punt om een ​​aantal ongelooflijke ontdekkingen te doen. Als je nog geen beslissing hebt genomen over jouw reisschema of welke bestemmingen je deze zomer in Europa wilt bezoeken, staan ​​we klaar om jou te helpen. Jij hoeft alleen maar je zonnebril en zonnebrandcrème van Australian Gold klaar te leggen en je bent er klaar voor!

Dubrovnik, Kroatië

Dit UNESCO-werelderfgoed is het hele jaar door een genot, maar absoluut geweldig om te zijn tijdens de zomermaanden. Het is ideaal voor zowel een strandvakantie als een tussenstop voor je roadtrip. Bezoek de oude stadmuren, het oude paleis of ga de oceaan op met een catamaran en verken de eilandjes voor de kust.

Mostar, Bosnië en Herzegovina

Mostar is een van de minder bekende juweeltjes van de Balkan en een van de beste Europese steden om in de zomer te bezoeken. Het ligt relatief dichtbij Dubrovnik, dus dit vraagt om een uitstapje! Vergeet niet eerst Stari Most, Pocitelj en de Bazaar een bezoek te brengen.

Mykonos, Griekenland

Mykonos is een van die bestemmingen waar je op het eerste gezicht verliefd op zult worden. Je kunt er genieten van zacht zand en warme temperaturen. Toch is er meer op dit Griekse eiland dan alleen zonnige stranden, heerlijk eten en cocktails. De windmolens zijn een iconisch kenmerk van het eiland, de paraportiani-kerk is verbluffend en het archeologisch museum geeft je een blik in het verleden.

Je voorbereiden op de vakantie

We zijn natuurlijk al een tijdje niet op vakantie geweest, en veel zon zien we niet in Nederland. Maar met die witte melkflessen op vakantie, dat wil je natuurlijk niet. Breng voor je vakantie een bezoekje aan de zonnebankstudio en doe voor extra resultaat de Australian Gold zonnebankcreme op, dan wordt je dubbel zo snel bruin!

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *