Wanneer je met een grote groep op pad gaat, is het vaak fijn om een bus te huren. Zo komt het hele gezelschap moeiteloos van A naar B en zijn er geen mensen die, misschien wel tegen hun zin in, zelf moeten rijden. Busverhuur is bij iedere gelegenheid mogelijk, of het nu over dagtochten, sport reizen, schoolreizen of misschien wel bedrijfsuitjes gaat. Want of je nu met familie, uw collega’s of uw vrienden bent; het is altijd fijn als u zelf ook kunt genieten van een zorgeloos dagje uit.

Geen zorgen om de organisatie

Wat helemaal fijn is, is als de organisatie van de reis ook nog eens volledig uit handen wordt genomen. Op die manier kunt u zich optimaal uitleven tijdens de reis, zonder dat u zich ook maar ergens zorgen over hoeft te maken. Een voorbeeld van zo’n vervoerder is Gebo Tours. Zij zorgen niet alleen dat u en uw gezelschap van locatie naar locatie worden gebracht, maar kunnen de reis ook nog eens van A tot Z organiseren.

Zo regelt Gebo Tours de tickets van het evenement waar u heen wilt worden gebracht en daarbij worden dan vaak ook nog arrangementen aangeboden. Een kopje koffie onderweg, een lekkere lunch of een andere lekkernij tijdens de reis? Dat is allemaal geen probleem. Met welk gezelschap en met hoeveel mensen u ook bent; bij deze vervoerder bent u altijd aan het juiste adres.

Unicum: ga op reis met de spelersbus van PEC Zwolle!

Het wagenpark beschikt namelijk over touringcars die tot wel 92 personen kunnen vervoeren. Alle touringcars worden bestuurd door ervaren chauffeurs en zijn voorzien van toilet, airconditioning en dubbele beglazing. Bovendien zijn er een aantal speciale touringcars die in de etalage staan ten behoeve van busverhuur. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om naar de locatie gebracht te worden in de spelersbus van eredivisieclub PEC Zwolle? Het is slechts één van de vele voorbeelden die we kunnen noemen uit het wagenpark van Gebo Tours.

De keuze uit fraaie touringcars, vervoer van gezelschap tot wel 92 personen en de organisatie die uit uw handen wordt genomen. Spijt van een keuze voor Gebo Tours zult u dus niet snel krijgen!

 

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *