1. Kurkuma is goed voor de hersenen

Een van de actieve bestandsdelen in Kurkuma is ar-turkuma. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze verbinding het herstel in de stamcellen van de hersenen bevordert – dezelfde stamcellen die kunnen helpen bij het herstel van neurodegeneratieve ziekten zoals een beroerte of Alzheimer. Studies suggereren ook dat Kurkuma kan helpen om het geheugen van Alzheimerpatiënten te verbeteren.

2. Kurkuma helpt tegen de pijn van Artrose

De ontstekingsremmende eigenschappen van kurkuma hebben een rol gespeeld bij de behandeling van artrose en reumatoïde artritis. De antioxidant vernietigt ook de vrije radicalen in het lichaam die de cellen beschadigen. Iedereen die lijdt aan de aandoening zou het kruid dagelijks moeten consumeren om zich te ontlasten van milde gewrichtspijnen en ontstekingen. Hier moet wel bij gezegd worden dat het geen vervanging is voor traditionele medicijnen.

3. Kurkuma helpt de immuniteit te verhogen

Lipopolysaccharide is een stof in kurkuma met anti-bacteriële, anti-virale en anti-schimmel middelen. Om deze redenen Kurkuma het menselijke immuunsysteem te stimuleren. Eerst moet je kurkuma poeder kopen. Wanneer je dit hebt gedaan moet je dagelijks een theelepel van het kruidenpoeder in een glas warme melk oplossen en je zult zien dat het wonderen doet, omdat het de kans op griep vermindert.

4. Kurkuma helpt bij de spijsvertering

Wanner mensen met een spijsverteringsprobleem Kurkuma consumeren, kan dit positieve effecten hebben op hun aandoening. De belangrijkste componenten van het kruid stimuleren de galblaas om gal te produceren, waardoor het spijsverteringsstelsel direct efficiënter wordt. Het is ook bekend dat het de symptomen van een opgeblazen gevoel en gas vermindert.

5. Kurkuma helpt uw lever detoxen

Van kurkuma is bekend dat het de productie verhoogt van de vitale enzymen die ons bloed in de lever ontgiften, door het afbreken en verminderen van de giftige stoffen. Door het verbeteren van de bloedcirculatie is kurkuma ook goed in het verbeteren van de gezondheid van de lever.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *