Met de camper op vakantie is enorm hip momenteel. Steeds meer reisliefhebbers kiezen ervoor om met een camper op reis te gaan. Met een camper ontdek je onderweg de mooiste plekken en geniet je van het comfort. Nooit eerder met een camper op vakantie geweest? Wij geven 3 redenen om dit jaar voor een camperreis te kiezen!

Reden 1. Comfort

Het fijne aan op reis met een camper is dat je heerlijk kunt genieten van een gezellige vakantie op de camping zonder dat je te maken krijgt met een leeglopend luchtbed. Reizen met een camper biedt enorm veel comfort. Zeker als je ervoor kiest om een luxe camper te huren. Bijvoorbeeld bij Oortgiese Campers vind je zeer luxe campers waar je zonder moeite weken lang mee op vakantie kunt.

Reden 2. Rijden in een camper is ideaal

Voor het rijden met een (kleine) camper heb je geen speciaal rijbewijs nodig. Iedereen met een geldig rijbewijs mag dus een camper besturen. Het grote voordeel van een camper, in vergelijking met een caravan, is dat je gewoon de maximale snelheid mag aanhouden. Met een caravan achter je auto mag je vaak niet harder dan 80 kilometer per uur. Terwijl je met een camper lekker gas kunt geven.

Reden 3. Na aankomst direct genieten

Aankomen met een camping is geweldig als je met de camper op reis bent. Je hoeft geen tent meer op te zetten. Je hoeft enkel je camper te parkeren op een mooie plekje, de luifel uit te trekken en je stoeltjes neer te zetten. Bij aankomst kun je direct gaan genieten van je vakantie. Pak vast een wijntje en een wijntje of trek je badkleding aan om een duik te nemen in het zwembad.

Camper huren of kopen?

De antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig. Ga je voor het eerst op vakantie met een camper? Dan is het verstandig om er een te huren. Tijdens de vakantie kom je erachter of een campervakantie iets voor jou is. Bevalt het reizen met een camper? Dan kan je voor de volgende vakantie een camper kopen.

Author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *